Corporation - Description - 2014-12-04 09:04:12 - Live Ticker

2014-12-04

Description

Old New
 Chapter Six on suomalaisfirma, joka keskittyy ensisijaisesti uusien pelaajien auttamiseen ja kasuaaliin pelityyliin. Normaalina arkiviikkona louhimme malmia ja teemme tehtäviä yhdessä. Viikonloppuisin osallistumme julkisille PvP-roameille ja/tai kehittelemme tekemistä firman porukalla. Meillä ei tuijotella killboard efficiencyä tai tartuta muuhun epäolennaiseen - tärkeintä on hauskanpito. Chapter Six on suomalaisfirma, joka keskittyy ensisijaisesti uusien pelaajien auttamiseen ja kasuaaliin pelityyliin. Normaalina arkiviikkona louhimme malmia ja teemme tehtäviä yhdessä. Viikonloppuisin osallistumme julkisille PvP-roameille ja/tai kehittelemme tekemistä firman porukalla. Meillä ei tuijotella killboard efficiencyä tai tartuta muuhun epäolennaiseen - tärkeintä on hauskanpito.
  
 Uusille pelaajille tarjoamme, hyvien neuvojen lisäksi, taitokirjat, ammukset, dronet, alukset, moduulit ja jopa kylmää käteistä. EvE ei ole missään tapauksessa yksinpeli ja parhaiten alkuun pääsee kun löytää itselleen hyvän peliporukan. Uusille pelaajille tarjoamme, hyvien neuvojen lisäksi, taitokirjat, ammukset, dronet, alukset, moduulit ja jopa kylmää käteistä. EvE ei ole missään tapauksessa yksinpeli ja parhaiten alkuun pääsee kun löytää itselleen hyvän peliporukan.
  
-Ainoa vaatimus liittymiselle on, että olet reilu ja hyväkäytöksinen muita pelaajia kohtaan. Tule tutustumaan jäseniimme: +Ainoa vaatimus liittymiselle on, että olet reilu ja hyväkäytöksinen muita pelaajia kohtaan.
-Chapter Six -yhteisökanava  
  
 Tai laita viestiä: Tai laita viestiä:
 Commander Nina Hanomaa  Commander Nina Hanomaa
 Atte Yaken  Atte Yaken
  
 In English: In English:
 Good luck with Google Translate Good luck with Google Translate
  
 Samma pÃ¥ svenska: Samma pÃ¥ svenska:
 Ja det gör jag Ja det gör jag

Details Share

Resources 2014-12-04 09:04:12 Corporation Description
Alliance Chapters. Member 69
Corporation Chapter Six Member 69
PHP MySQL NGINX Webserver Firefox EVE Onlline Twitter @wollari Facebook
API J:04 Oct 08:46 K:04 Oct 08:40 C:04 Oct 09:10 A:04 Oct 09:07 O:04 Jun 11:15 F:04 Oct 09:09 S:03 Oct 11:29 W:04 Oct 08:51