Corporation - Description - 2015-07-14 08:22:52 - Live Ticker

2015-07-14

Description

Old New
 Chapter Six on suomalaisfirma, joka keskittyy ensisijaisesti uusien pelaajien auttamiseen ja kasuaaliin pelityyliin. Normaalina arkiviikkona louhimme malmia ja teemme tehtäviä yhdessä. Viikonloppuisin osallistumme julkisille PvP-roameille ja/tai kehittelemme tekemistä firman porukalla. Meillä ei tuijotella killboard efficiencyä tai tartuta muuhun epäolennaiseen - tärkeintä on hauskanpito. Chapter Six on suomalaisfirma, joka keskittyy ensisijaisesti uusien pelaajien auttamiseen ja kasuaaliin pelityyliin. Normaalina arkiviikkona louhimme malmia ja teemme tehtäviä yhdessä. Viikonloppuisin osallistumme julkisille PvP-roameille ja/tai kehittelemme tekemistä firman porukalla. Meillä ei tuijotella killboard efficiencyä tai tartuta muuhun epäolennaiseen - tärkeintä on hauskanpito.
  
 Uusille pelaajille tarjoamme, hyvien neuvojen lisäksi, taitokirjat, ammukset, dronet, alukset, moduulit ja jopa kylmää käteistä. EvE ei ole missään tapauksessa yksinpeli ja parhaiten alkuun pääsee kun löytää itselleen hyvän peliporukan. Uusille pelaajille tarjoamme, hyvien neuvojen lisäksi, taitokirjat, ammukset, dronet, alukset, moduulit ja jopa kylmää käteistä. EvE ei ole missään tapauksessa yksinpeli ja parhaiten alkuun pääsee kun löytää itselleen hyvän peliporukan.
  
-Ainoa vaatimus liittymiselle on, että olet reilu ja hyväkäytöksinen muita pelaajia kohtaan. Tule tutustumaan jäseniimme Chapter Six -yhteisökanava :lla tai laita viestiä: +Ainoa vaatimus liittymiselle on, että olet reilu ja hyväkäytöksinen muita pelaajia kohtaan. Tule tutustumaan jäseniimme Chapters. -yhteisökanava :lla tai laita viestiä:
 Commander Nina Hanomaa  Commander Nina Hanomaa
 Atte Yaken  Atte Yaken
 Lord Kevhand  Lord Kevhand
 thomba Echerie  thomba Echerie
  
 In English: In English:
 We are basically EvE University for Finnish speaking folk We are basically EvE University for Finnish speaking folk
  
 Samma pÃ¥ svenska: Samma pÃ¥ svenska:
 Ja det gör jag Ja det gör jag

Details Share

Resources 2015-07-14 08:22:52 Corporation Description
Alliance Chapters. Member 69
Corporation Chapter Six Member 69
PHP MySQL NGINX Webserver Firefox EVE Onlline Twitter @wollari Facebook
API J:04 Oct 09:46 K:04 Oct 09:40 C:04 Oct 10:00 A:04 Oct 10:02 O:04 Jun 11:15 F:04 Oct 09:54 S:03 Oct 11:29 W:04 Oct 09:51