Share

Corporation

Red Fang Mercenaries
Name Red Fang Mercenaries
Ticker RFMER
Alliance -
Faction -
Ceo EVE System
Members 0
URL -
Tax Rate 5%
corporationID 98386180

Members [0]

Description

As this is a Danish corporation, the rest of this will be in Danish. If you have any questions direct them to Talon Torturer ingame via convo or mail.

Red Fang rekrutterer danske medlemmer! Red Fang er et Dansk PVP Corporation der er udstationeret i Amarr Low Security space. Det er herfra vi for vores kampe mod wartargets såvel som pirater.

Red Fang er udelukkende et PVP corp vi har fokus på PVP og ikke andet. Det er op til hvert enkelt medlem at stå for deres egen indtjening af ISK. Red Fang er ikke et trænings corp, vi regner med at du har forståelse for PVP og hvordan det hænger sammen. Men dette betyder ikke du skal være ”elite pvper” fra starten, alle starter et sted. Det vigtigste du kan byde ind med er et drive for PVP og villighed til at lærer sammen med dine Corporation kammerater.

Her er en lille oversigt over hvad vi tilbyder, det er alle så glade for i EVE.
• Small Gang PVP
• Erfarende spillere
• Et sted at udvikle dig og blive bedre
• Et lille men sammenknyttet Corporation
• Et sted hvor vi ikke går op i tab, men om kampen var god

M.M
Hvad regner vi med fra dig?

Først og fremmest at du taler og forstår Dansk. Udover dette regner vi med at du er villig til at PVP, ellers er der ikke rigtig en grund til at du er her. Du skal være klar til at miste skibe daglig. Du skal være forberedt på at kæmpe mod hårde ods og ikke være bange for at gå all in.

Kontakt Talon Torturer ved mail eller convo.

Eller join vores Public Channel

Sovereignty systems [0]

The corporation doesn't hold any systems.
Last Update: 2018-05-09 04:08:25
PHP MySQL NGINX Webserver Firefox EVE Onlline Twitter @wollari Facebook
API J:26 Apr 00:44 K:26 Apr 00:42 C:26 Apr 00:00 A:26 Apr 01:01 O:04 Jun 11:15 F:26 Apr 00:42 S:25 Apr 11:06 W:26 Apr 00:15